Idag hade vi ett besök hos bm inplanerat på morgonen, så att tommy skulle hinna hem innan jobbet.
Blodvärdet har legat jättebra fram tills nu, det har gått ner till 110 vilket ändå inte känns jättelågt.
Sen när hon skulle lyssna på hjärtljuden så hade hon lite svårt att hitta dom, men det kan ju ha berott på att ungen aldrig ville vara still haha :') När hon väl hittade hjärtljuden så hörde hon något som hon ville att vi skulle kolla upp och då det inte fanns personal i Piteå så fick vi åka till Sunderbyn på specmödra där. Dom tog en ctg-kurva för att kolla så allt var som det skulle, vilket det var, sen ville läkaren kolla på hjärtat med ultraljud och även där såg allt bra ut och lillhjärtat slog precis som det ska. Jag tordes inte fråga om könet men Tommy var inte sen och då fick vi bekräftat att det var en liten snippa där.
Nu längtar vi bara ännu mer efter våran lilla tjej men nu är det inte länge kvar!! 
Idag gick vi in i vecka 37 och det är endast 27 dagar kvar till BF!
Vissa dagar känns det helt sjukt overkligt att vi kommer ha en bebis snart.
Jag håller på att längta ihjäl mig, inte för att jag är less eller så. Varenda morgon då jag vaknar är bebisen det första jag tänker på och hur mycket jag vill ha henne här. I fredags köpte vi ny bil så min tanke är att vi ska sätta in bilstolen i veckan eller till helgen, sen har jag tvättat upp lite kläder så att jag kan packa BB-väskan. Tommy ska börja jobba 7/7 i Gällivare snart så jag vill som ha det klart :)
 
Annars så flyter det på, imorgon ska vi på kommunen och skriva på faderskapet och på tisdag är det besök hos barnmorskan igen. Sist vi var dit hade hon svårt att känna hur bebisen riktigt låg så vi fick svänga förbi på lasarettet (jag går på Cederkliniken i Piteå) för ett extra ultraljud, men det var då precis som det skulle. Vi hann börja hoppas att vi kanske skulle se könet ordentligt den här gången men tyvärr gick det inte att fastställa vad det är för sort, men vi räknar med en liten tjeja :)
 
Jag har haft en helt okej graviditet om man bortser från illamåendet som höll i sig lääänge, det är nog bara ca 1 månad sen jag kunde sluta med mina piller. men nu börjar det kännas i ryggen, får riktigt ont när jag sitter en lång stund om jag inte lägger en kudde som stöd i svanken.
 
Nä nu ska jag ta hundarna med mig och gå till sängen
gravid,