Förra veckan fick Tove äntligen till krypningen! Hon har kämpat ett tag men det har oftast tagit stopp när ena benet kommit ett steg fram, men nu jäklar är det full fart på ungen 😊 Det var ganska skönt att hon fick till det för hon är mycket nöjdare nu när hon tar sig dit hon vill. Annars rullar vardagen bara på, idag är det ju söndag och Tommy har åkt iväg till Gällivare igen.. i veckan har han gjort klart brädfodringen på huset så nu är det bara att vänta på sommaren så att vi kan smeta på ett till varv med färg. Skönt att det äntligen är klart för nu kan vi njuta av ledigveckorna utan en massa måsten. Det enda vi har kvar nu är att fixa nå lyse i hundgården.

Nu ska jag hänga lite tvätt och kvällsrasta hundarna innan det är läggdags

Tove 7 månader 😊
Hundarna blir som tokiga när snön kommer

Ja Tove hade ju dop i september och det var väldigt lyckat. Trots att hon var jättetrött och grinig innan ceremonin så gick det bra, hon var så duktig under dopet och fick massor av beröm av prästen och efter dopet när vi hade bytt kläder på henne så slocknade hon direkt 😄

Dopklänningen har min mamma sytt och både jag och min lillasyster är döpta i den så det var extra roligt ☺

Tove fick så mycket fina saker och vi var jättenöjda med dagen. Jag önskar bara att man inte hade känt sig så stressad, jag hade velat ta lite kort på dukningen och sånt men det hann jag inte och sen glömde vi en massa småsaker men vi överlevde ju ändå och det fanns ju andra som tog en massa kort 😊

Vi hade alldeles för mycket fika så vi har 2 hela tårtor kvar i frysen, 1 tårta tog vi upp då Tommy fyllde år 😀
Tove fick det första höstlövet på dopträdet ☺

Men hej hå vad tiden går! Nu är det drygt 2 månader kvar till jul och vi har både hunnit ha dop och Tove har blivit 7 månader. Helt sjukt så fort tiden går, det var ju typ igår hon föddes min lilla älskling. Jag längtar tills hon blir större och vi kan prata och leka på ett annat sätt men samtidigt så vill jag ju att hon ska vara så här liten för alltid. Alltså sen Tove föddes så har jag blivit såå känslosam! Jag grinar typ jämt och för jättefjantiga saker, är det någon annan som upplever det sen ni fått barn?

Jag har börjat jobba lite extra och det är roligt att få komma ut på ett annat sätt, jag saknar faktiskt mitt jobb. Men jag skulle ljuga om jag sa att det inte känns jobbigt att jag snart ska börja på riktigt och Tove ska börja på dagis. Hoja, det blir spännande att jonglera allt själv varannan vecka.